Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (3.51 secunde)
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
In declaratia politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect sensibil, care vizeaza sistemul de educatie din tara noastra si as dori sa pledez de aici, de la tribuna Parlamentului, pentru corectarea cat mai urgenta a situatiei in care ne aflam.
alpina, continentala, panonica, pontica si stepa, tara noastra detinand astfel cea mai mare diversitate biogeografica in comparatie cu celelalte tari comunitare. Aceasta diversitate este datorata procentului ridicat de ecosisteme naturale si seminaturale. Au fost identificate peste 780 de tipuri de habitate din care majoritatea, habitate terestre.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea de astazi as dori sa va atrag atentia asupra unei situatii paradoxale in ceea ce priveste economia si dezvoltarea tarii noastre.
Lora si Carla's Dreams vor anima atmosfera primei seri de sarbatoare, pe langa alti artisti locali. ... Ajuns deja la in Tara PROFI, Robotul Nox, neamt de origine, este nerabdator sa ii intalneasca si sa interactioneze in engleza cu cei ce vor sa il cunoasca.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
In perioada 15 octombrie -14 decembrie 2016, Federatia Asociatiilor Bolnavilor a organizat a 6-a editie a campaniei nationale de informare cu privire la cancerul de san - NU AM FACUT DESTUL.
CANICULA in BUCURESTI si in TARA. COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
Pe rime si cu imagini de voievod calare, impreuna cu poporul la greu, Tariceanu a anuntat ca va lupta pentru refacerea tarii si nu pleaca. Era evident ca lui Tariceanu ii place sa fie prim ministru si toate jocurile astea sint facute de la Cotroceni, de presedintele jucator Basescu.
Volumul creditelor de consum este la Botosani, conform bancherilor, mult mai mic decit media pe tara. Altfel spus, cu mult mai putini botosaneni decit, spre exemplu suceveni, fac credit la banca pentru a-si cumpara bunuri de larg consum.
Raportul de tara va fi pozitiv. ... Ba dimpotriva, unii inca traiesc bine din furat - si nu e vorba de micile gainarii de la coltul strazii. ... o discutie despre brand-ul de tara.
Cartea cu titlul de mai sus, cu adaugirea „Insemnari“, a aparut in 1916, si are ca autor pe Stefan Zeletin, cunoscut filozof si sociolog, cu studii la Paris, Berlin, Oxford si cu un doctorat in filozofie obtinut la Erlangen, cu distinctia maxima.
In urma cu aproape sapte ani, un botosanean a reusit sa faca rost de o avere de trei miliarde in mai putin de un an. ... A invirtit doar citeva hirtii, de ici colo.
In plina greva a profesorilor, care-si deplang neajunsurile, un post de televiziune cu audienta nationala ne-a delectat zilele trecute cu aspecte din viata unui mare cantaret.
google-analytics.com